Kdo jsem

lucie strakosova - fotografka

lucie strakosova – vášnivá (a) fotografka

Ahoj, Jsem Lucie Strakošová. Holka,co vážně nemá ráda nudu.  Jsem vášnivá (a) fotografka 🙂 . Focení mě naplňuje, a i když mě nevidíš zrovna s foťákem v ruce, určitě ho mám někde na dosah ruky. Ráda potěším okolí tím, že jim věnuji pár snímků. Ať už jsem na plese, někde v klubu, na závodech, v přírodě, nebo se jedu projet s partou motorkářů, vždy ráda ty pocity zachytím na fotografiích. Jde mi o náladu lidí, o kouzlo okamžiku. Pokud chystáš nějakou akci, dej mi vědět.  Pokud to bude v okolí a pokud budu stíhat, tak ráda přijdu a pár fotek pro Tebe a Tvé přátele udělám.

Druhou částí mého já je motorka. Miluji, když mohu do sedla a ven. Skvěle si při tom odpočinu.

Lucie strakošová

Miluju ty chvíle s ní…

Jakmile jsem jednou ochutnala vítr ve vlasech, věděla jsem, že tohoto už se nikdy nechci vzdát. A tak jsem si na začátku roku 2012 pořídila svůj první stroj, na kterém od té doby překonávám svůj strach, a vlévám si adrenalin do žil.

Také jsem se nadchla pro tanec. Stává se mou závislostí, a miluji tu chvíli, kdy nemyslím na nic jiného, jen na pohyb. Tančím v Ostravské street dance crew, a i když jsem zde teprve chvíli, poznala jsem spoustu skvělých lidí, od lektorů, profesionálních tanečníků, přes obyčejné lidi, které to prostě baví. Máme stejný koníček a to nás spojuje. Tančíme srdcem a s nadšením.

Lucie´s, Lucie Strakošová

Napsat komentář